Dana 25.02.2017.g. u Kongresnom centru Globus održan je Izborni sabor zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ na kojem je prisustvovalo preko 300 Izaslanica iz svih dijelova Lijepe naše.

Posebna gošća Izbornog sabora bila je Predsjednica Zajednice žena Europske pučke stranke gđa. Doris Pack koja je uz predsjednika HDZ-a i Vlade g. Andreja Plenkovića nazočne Izaslanice i mnogobrojne goste pozdravila u govoru.

Za predsjednicu Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ izabrana je Nada Murganić, ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike koja je u svom govoru rekla: "Jačat ću ulogu žena u politici i zajedno s Vama provoditi program HDZ-a, čuvati tradiciju i nacionalni ponos. Borit ću se protiv diskriminacije i nasilja u obitelji. Preuzela sam odgovorno dužnost. Pred nama su veliki zadaci, no naša stranka je velika i u njoj ima i mjesta i posla za sve"

Na Izbornom saboru birale su se 4 dopredsjednice i 5 članica predsjedništva te članice Središnjeg odbora Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ i 3 članice Središnjeg obora HDZ-a

Za dopredsjednice Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ izabrane su Đurđica Sumrak (Grad Zagreb) , Nadica Dreven-Budinski (Varaždinska županija), Renata Banožić (Vukovarsko-srijemska županija) i Ilirjana Croata Medur (Istarska županija)

Za članice predsjedništva izabrane su: Ljubica Čolakovac (Vukovarsko-srijemska županija), Marta Grugurić (Ličko-senjska županija), Ruža Hrga (Bjelovarsko-bilogorska županija), Marija Maras (Grad Zagreb), Danijela Zidrum (Brodsko-posavska županija)

Za članice Središnjeg odbora HDZ-a izabrane su: Dijana Katica (Grad Zagreb), Ljubica Čolakovac (Vukovarsko-srijemska županija), Kata Lukić (Vukovarsko-srijemska županija


Ovom prilikom upućujem i čestitke članicama i kolegicama koje su se kandidirale ali nisu osvojile dovoljan broj glasova, ali su dosadašnjim radom i svojom kandidaturom pokazale da i dalje žele aktivno sudjelovati

Kalendar događanja

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31