Damir Dekanić HDZ-ov kandidat za župana VSŽ: Želi zamijeniti dugovječnog Božu Galića

 “Imam znanja i u Županiji mogu napraviti iste pomake kao u Andrijaševcima”

Nakon 16 godina tijekom kojih je na čelu Vukovarsko-srijemske županije bio Božo Galić (HDZ), najistočnija hrvatska županija dobit će novog župana. Kao kandidat HDZ-a za župana potvrđen je Damir Dekanić, inače načelnik Općine Andrijaševci, nedaleko od Vinkovaca, i voditelj uprave Hrvatskih šuma Vinkovci.
 

Damir Dekanić: Poraz nije opcija, za četiri godine situacija u županiji biti će daleko bolja

 

Pred skore lokalne izbore portal www.press032.com donosit će intervjue s nekim od kandidata za načelnike, gradonačelnike i župane na području Vukovarsko – srijemske županije. Prvi u nizu je kandidat HDZ-a za župana Vukovarko – srijemske županije Damir Dekanić s kojim smo razgovarali o trenutačnoj situaciji u županiji ali i planovima, očekivanjima, protukandidatima…

 

Reakcija na govor mržnje na portalu index.hr

 

Riječ je o klasičnom primjeru diskriminacije, a povrh svega kršenju ustavnih prava i sloboda. To je poziv na unutarnju podjelu i linč svakoga tko misli drugačije. Takav istup trebamo osuditi svi zajedno, bez obzira na političku, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost. Riječ je o istupima za kakve nema mjesta u demokratskom društvu koje smo svi zajedno izgradili.

Predsjednik ŽO HDZ VSŽ
dr. sc. Mario Banožić

 

Jednoglasno podržana kandidatura Damira Dekanića dipl.ing.šum. za Vukovarsko-srijemskog župana

PRIOPĆENJE

Članovi ŽO HDZ- a Vukovarsko-srijemske županije na današnjoj su sjednici jednoglasno podržali kandidaturu Damira Dekanića dipl.ing.šum. za Vukovarsko-srijemskog župana.
Dekanić je na proteklim unutarstranačkim izborima izabran na mjesto  potpredsjednika ŽO, aktualni je načelnik Općine Andrijaševci, te višegodišnji voditelj u upravi Hrvatskih šuma d.o.o. - podružnice Vinkovci.

Kalendar događanja

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28