Puna podrška slovačke nacionalne manjine Damiru Dekaniću i Renati Banožić

U Iloku je u nedjelju održan sastanak s predstavnicima slovačke nacionalne manjine, predsjednikom Vijeća slovačke nacionalne manjine u Gradu Iloku Vladimirom Knapčekom, Predsjednikom slovačke nacionalne manjine u Vukovarsko-srijemskoj županiji Milanom Pucovskym i predsjednikom Matice slovačke Ilok Aleksandrom Knapčekom, koji su dali punu podršku kandidaturi Damira Dekanića za župana Vukovarsko-srijemske županije i kandidaturi Renate Banožić za gradonačelnicu Grada Iloka.

Na sastanku su sudjelovali i predsjednik ŽO HDZ VSŽ i ministar obrane u Vladi RH dr. sc. Mario Banožić, potpredsjednik ŽO HDZ VSŽ i župan Vukovarsko-srijemski Božo Galić, tajnik ŽO HDZ VSŽ Mario Naglić i tajnica GO HDZ Ilok Dubravka Tomšik.

Slovačka nacionalna manjina je sastavni dio grada Iloka i Vukovarsko-srijemske županije s dugogodišnjom tradicijom očuvanja slovačkog nacionalnog identiteta koju će oboje kandidata, kada budu izabrani ne samo nastaviti podupirati, nego i unaprijediti kroz financijski veće projekte uz pomoć Vlade RH, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Iloka jer jedino povezanost na svim razinama vlasti može osigurati učinkovite rezultate.

Kalendar događanja

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31