Božo Galić i Tomislav Čuljak su večeras sa svojim suradnicima obišli Općinu Cerna. Nakon kratkog druženja posjetili su poduzeće Nexus I Multinorm gdje su se u razgovoru sa Alenom Magdićem i Igorom Begovićem upoznali sa situacijom u poduzeću te sa stanjem oko investicijskih fondova i projekata.

Iako su ta dva poduzeća među vodećima po pozitivnom poslovanju i stalnom rastu u županiji istaknuli su kako bi suradnja Vlade i Ministarstava trebala biti daleko bolja nego što je sada. Investicijski fondovi prihvatljiviji kako bi se u gospodarstvu mogao vidjeti pomak na bolje te bi u tom slučaju i sam napredak i razvoj bio daleko brži i lakši.

Nakon kratkog obilaska poduzeća, Božo Galić i Tomislav Čuljak uputili su se sa svojim suradnicima na predizborni skup u Cerni.

Na početku je sve prisutne pozdravio Načelnik općine Cerna, Goran Begović.

Tomislav Čuljak je u svom govoru ukazao na propuste i katastrofalne pogreške Kukuriku koalicije. Slavoniju su opustošili i zaboravili, a prema braniteljima se neprimjereno ponašaju. Domoljubna koalicija na čelu sa HDZ-om će vratiti dostojanstvo svakog čovjeka,  te sve prisutne pozvao da 8.11.2015. izađu na izbore i da daju svoj glas Domoljubnoj koaliciji.

Sve prisutne je pozdravio i nositelj V. izborne liste Božo Galić koji je ukratko naveo koje su to sve investicije trebale biti napravljene u protekle četiri godine, a koje nisu niti započete zbog nerazumijevanja Kukuriku koalicije. Vlada je bila nesposobna prepoznati prave vrijednosti i programe, međutim HDZ i Domoljubna koalicija na čelu sa Tomislavom Karamarkom imaju program „5+“ koji u sebi sadrži puno vrijednih projekata vezanih za Slavoniju i Vukovarsko-srijemsku županiju. Moramo zaustaviti odlazak mladih u potrazi za poslom. Imamo znanja, volje i odgovornosti da 8.11. 2015. preuzeti vlast i pokrenemo gospodarstvo, poljoprivredu i da zaustavimo odlazak mladih.

8.11.2015. izađite na izbore i dajte svoj glas za Domoljubnu koaliciju ZA JAKU HRVATSKU!