Kandidat za župana Damir Dekanić i predsjednik ŽO HDZ-a Vukovarsko – srijemske županije  Mario Banožić predali su jutros kandidacijske liste za predstojeće izbore. Prikupljen je rekordan broj potpisa čak 25 561 što govori kako je na tom području HDZ i dalje daleko najjača opcija.

"Ovo je uistinu jedna impresivna brojka koja nam prije svega daje snagu da idemo dalje u izbore ali nas i obvezuje da vodimo računa kako ćemo se ponašati kao stranka koja će ponovo biti vodeća u Vukovarsko -srijemskoj županiji prema svim onim projektima koji su otpočeli i koji će tek počet"i – poručio je Banožić i dodao kako je ova podrška koja se broji u potpisima najbolji pokazatelj koji kaže kako Damir Dekanić i HDZ pobjeđuju na ovim izborima u prvom krugu.

O značenju ovolikog broja prikupljenih potpisa potpore ne dvoji ni sam kandidat za župana Damir Dekanić.

"Ogromna podrška i ogroman broj potpisa koje smo donijeli jamstvo je da HDZ i dalje ostaje vodeća stranka u Vukovarsko -srijemskoj županiji" – istaknuo je.

Dodao je i da sa novim ljudima i novom snagom, uz potporu premijera Andreja Plenkovića i Vlade RH, nema bojazni za napredak  ovog kraja.