Više nego zadovoljni brojem prikupljenih potpisa HDZ-ovi kandidati, za gradonačelnika Vinkovaca Ivan Bosančić s više od 8.000 potpisa i za vukovarsko-srijemskog župana Damir Dekanić s više od 25.000 potpisa, danas su se susreli s građanima na vinkovačkoj tržnici. Pridružili su im se i kandidat za zamjenika gradonačelnika Vinkovaca Josip Romić i kandidati s liste za Gradsko vijeće.

„Proteklih dana skupljali smo potpise potpore, a danas smo ovdje na tržnici da se zahvalimo iza tih potpisa i porazgovaramo s ljudima jer u ova dva tjedna kampanje pred nama želimo čuti što još naši sugrađani žele da se ostvari u našem gradu u sljedećem mandatu. Cilj nam je i u sljedećem mandatu raditi za naš grad i realizirati sve ono što smo stavili u naš program i što ćemo raditi u naredne četiri godine. Još jednom hvala svima na potpori jer broj potpisa koji smo prikupili vjerujemo daje nam i u sljedećem mandatu potporu naših sugrađana, koja će biti sigurno snažna”, istaknuo je Ivan Bosančić.

„Nije važan samo trener, nije važan samo selektor jako je važan tim, uigran ti”m i tim koji diše kao jedno. Takav tim je spreman. Imamo viziju, imamo strategiju i županiju Vukovarsko-srijemsku od 16. svibnja vodimo u brzi rast u privredi, brzi rast u razvoju društvenih aktivnosti i svih segmenata života. Potpisi su prikupljeni i predani, a pristizali su i nakon predaje, još oko 1.500. Sve smo ih arhivirali i zahvaljujemo građanima na velikoj potpori. Zadužili su nas, a vratit ćemo im najbolje što znamo i možemo u nadolazećem razdoblju”, istaknuo je Damir Dekanić.

„Očekuje da nastavimo u istom smjeru. Prije svega želio bih da se fokusiramo na razvoj gospodarstva kroz poduzetničko poslovne zone, nastavak planiranja, provedbu i prijavu raznih infrastrukturnih projekta, energetske obnove i svih ostalih koji su važni za gospodarski rast i razvoj, ulaganje u obrazovanje kao investiciju u društveni i ekonomski rast i razvoj te, naravno, nastavak projekta Vinkovačka obitelj”, kazao je Josip Romić.

Izvor: novosti.hr